Over HEA

hands-62772_1920

Nog Lang en Gelukkig

Happily Ever After is de spreuk uit het engels die het meest wordt uitgesproken op bruiloften. En is daarom ook de meest toepasselijke naam voor mijn bedrijf.

Trouwen is 1 van de mooiste gebeurtenissen in iemands leven, dus dat wil je zo lang mogelijk, zo vers mogelijk in het geheugen laten zitten.

 

Modus Operandi

HEA Trouwfotografie helpt je daarbij met een eigentijdse en betaalbare fotoreportage van deze gebeurtenis. Ik gebruik de allermodernste apparatuur, die mij helpt om alle juiste momenten vast te leggen.
Helaas is het zo dat apparatuur een stuk techniek is, zonder een bediener, zal het nooit iets kunnen doen. En daar komt het oog van de creatieveling, de stijl en artistieke geest van de fotograaf naar voren. Perfect op maat geslepen, door jarenlange ervaring.

Bruiloften van verschillende culturen

Ik weet precies wat, waar en wanneer iets gebeurt op een bruiloft. Ik heb het dan over een hollandse bruiloft. Echter, ik heb ook ruime ervaring met hindoestaanse, islamitische, katholieke, indiaase, joodse, russische, chinese, indonesische, amerikaanse, engelse, franse en italiaanse bruiloften.

Elke cultuur heeft zijn eigen tradities, gewoontes en het is juist schitterend om precies die zaken te belichten, die eigenlijk voor de mensen heel normaal zijn, maar het zo speciaal maken. Daarom is het gesprek voorafgaand, zo belangrijk. Dan kan ik een inschatting maken waar ik op zal moeten letten. Welke personen, welke momenten ik extra aandacht moet geven.

Ik doe ook zelf een eigen onderzoek naar de achtergrond van het bruidspaar, zodat ik mijzelf kan inleven en zo de optimale foto’s kan maken.

Sinds 1993

Ik ben al sinds 1993 bezig met fotografie en ik heb me altijd al gefascineerd door het menselijke. Ik ben daarom ook gespecialiseerd in portretten en mensenfotografie. Als specialisme heb ik trouwfotografie gekozen, omdat mij dat het beste ligt. Persoonlijk, maar ook omdat die dag de meest mooie momenten in iemands leven helemaal in het teken staan. Deze mooie momenten kan ik als geen ander vastleggen op de gevoelige plaat.

Als je kiest voor mij als trouwfotograaf, ben je verzekerd van de beste service en kwaliteit. Ik gebruik alleen de beste spullen en ben altijd goed voorbereid.

Continuïteit

Ik hoor van anderen wel eens de horrorverhalen van een fotograaf die uitvalt (ziekte, ongeval, hogere machten) en er is geen backup geregeld. Dat hoeft bij mij dus niet, ik heb altijd een backup klaarstaan die jullie onvergetelijke dag zal vastleggen.

Ik heb in de loop der jaren veel contacten en vrienden opgedaan, die voor mij standby staan, zo ik ook voor hen standby sta. Dus wees daar niet van ongerust, jullie bruiloft is qua foto’s gedekt bij Happily Ever After Trouwfotografie.